martes, 27 de septiembre de 2011

REC.04


El proper mes de novembre arriba de nou a Igualada el projecte Rec.0,  amb la seva cinquena edició.  Durant els dies 17,18 i 19 l’històric barri del Rec tornarà a ser un referent de moda amb tres dies plens de disseny i innovació.

Igualada té un passat vinculat econòmicament amb les fàbriques tèxtils i amb les adoberies, les quals se situaven al barri del Rec. Fou, però a mitjans del segle XX que el motor econòmic de la ciutat va anar decaient deixant molts espais del barri buits i desaprofitats. La iniciativa de Rec.0 neix, doncs, amb la intenció de recordar i fer reviure un espai de gran valor, tan per la seva arquitectura com pel seu significatiu passat.
Per fer-ho, els espais més adequats obren les seves portes a 25 dissenyadors i marques, entre els quals es troben Custo Barcelona, Josep Abril, Míriam Ponsa, Marithé François Girbaud, TCN, Diesel, Desigual, Ash, Pepe Jeans, Textura, Gemma, El Naturalista o la igualadina Sita Murt, que oferiran els seus estocs amb descomptes del 60%, 70% i 80%.

La passada edició celebrada al mes de juny va acollir aproximadament  25.000 visitants i enguany l’organització i els ciutadans esperen que aquesta xifra sigui superada amb l’expectativa de créixer any rere any. Així doncs, resten un mes i vint dies per enllestir tots els preparatius i donar pas al Rec.04, una nova edició que promet molt i de la qual en publicaré els resultats.

Per a més informació consulteu:  http://www.recstores.com/ o http://www.facebook.com/Recstores


             Imatge de Roger Velàzquez de tal i com era el Rec abans.



                                Imatge de la passada edició Rec.03






No hay comentarios:

Publicar un comentario