domingo, 22 de enero de 2012

El CBI es proclama campió de la Copa Federació

El passat diumenge dia 8 de gener, els nois del primer equip del Club Bàsquet Igualada aconseguien endur-se la primera posició a la Copa Federació en una plàcida victòria per gairebé 20 punts de diferència davant el CB Martorell Solvin.

Prèviament a la final va ser disputada la semifinal, que els igualadins van aconseguir superar gràcies a un partit intens que va acabar amb el resultat de 67 a 75 en front al CB Sant Josep de Badalona.

Cap expectativa feia preveure que l’equip pugues arribar a jugar aquesta competició, i molt menys arribar a guanyar-la. L’entrenador Joan Isart i l’equip tècnic, juntament amb els jugadors van saber gestionar la preparació  per aquesta ocasió i el treball dur, competitiu i disciplinat va donar el seu fruit a la pista.

El ‘match’ de la final va ser plaent per l’equip blau. Els jugadors van sortir concentrats i conscients que al davant tenien un equip que fins al moment seguia invicte a la lliga. Tot i així, l’Igualada va marcar les jugades i va saber aplicar el seu joc al partit, quedant per sobre el marcador en tots els quarts.

Una setmana més tard i a la Sala de Barri del Poliesportiu de les Comes d’Igualada, ambdós equips van tornar a veure’s les cares ja en competició regular. L’equip igualadí va rebre una forta benvinguda per part de l’afició de la Grada Blava i van tornar a guanyar l’encontre per una diferència encara més aclaparant, 65 a 37.

Es podria dir que va ser una victòria per partida doble que donarà més força i seguretat als jugadors del CBI, actualment quarts en la classificació, per seguir escalant    posicions a Copa Catalunya. 




                       Trobada dels jugadors i el cos tècnic amb l'alcalde d'Igualada Marc Castells

No hay comentarios:

Publicar un comentario