domingo, 22 de enero de 2012

Jordi Viladoms torna a casa amb l’objectiu del Dakar assolit

Jordi Viladoms és un jove pilot igualadí qui començà en el món de les dues rodes amb el bicicross, seguidament va passar a la moto per competir en motocross i enduro i finalment ha acabat als Rally Raids. Avui dia segueix amb la seva carrera, la qual li ha donat la merescuda quarta posició al Dakar d’ enguany.

Viladoms ha disputat la seva segona edició de la que és considerada la prova més dura en el món del motor. Aquest cop però, ho ha fet en un equip diferent. Va deixar l’equip que compartia amb Marc Coma per prendre més protagonisme i optar a millorar el seu resultat ( 10é el 2011), el seu nou equip ha estat Bordone Ferrari, amb qui correra la propera edició i el mundial.

El temps total en el campionat va ser de 21:09:07, a 1:11:17 del tercer classificat, Rodrigues. El guanyador va ser C. Després, precedit pel també català Marc Coma.
El resultat, doncs, va complir les expectatives del pilot ja que l’objectiu de partida era quedar entre els cinc primers en la classificació general. Les 14 etapes disputades per terres sud-americanes van ser superades pas a pas per l’igualadí , qui va escalar posicions dia rere dia per acabar en la tan merescuda quarta posició.


Després de poc més de 14 dies ha estat rebut a l’aeroport del Prat entre crits d’ovació per part de familiars, amics i aficionats. Jordi Viladoms, doncs, ha tronar a casa amb l’objectiu assolit. 






Jordi Viladoms a l'amfiteatre de les Comes

                                      Jordi Viladoms al circuit de motocross de Castellolí

No hay comentarios:

Publicar un comentario