domingo, 22 de enero de 2012

Polèmica oberta amb les zones blaves de la ciutat

L’alcalde d’Igualada Marc Castells (CIU) va anunciar i va fer efectiva la eliminació de les zones blaves de l’Hospital de la ciutat, el passat dilluns dia 9, i les va traslladar al vessant nord del Passeig Verdaguer, donant per complida una de les seves promeses electorals. Fet aquest canvi, ràpidament van sorgir crítiques i retrets per part de l’oposició i de la ciutadania.

Per una banda, el PSC afirma que Castells incompleix les promeses electorals ja que han trobat un recull audiovisual on l’actual alcalde critica les zones blaves amb declaracions com ‘és inadmissible posar zones blaves en temps de crisi’, ‘les zones blaves són un impost encobert als ciutadans’ o ‘les zones blaves del Passeig estan buidant el centre de la ciutat’.

Per l’altra banda, ciutadans i ciutadanes han fet arribar les seves queixes al govern de la ciutat i al propi alcalde mitjançant xarxes socials com són el Facebook o el Twitter. Aquests han recriminat que el trasllat s’hagi realitzat al centre de la ciutat, que l’ajuntament no hagi fet una bona gestió i que d’aquest trasllat només n’hagi sigut notícia l’eliminació del pagament a l’Hospital i s’hagi parlat amb ‘la boca ben petita’ de la reubicació al centre de la ciutat, entre d’altres.

L’alcalde ha afirmat que el regidor de mobilitat ja està treballant en aquest assumpte i en l’aplicació de 800 zones lliures de pagament als carrers més cèntrics de la ciutat. Actualment, s’estan duent a terme negociacions amb diversos propietaris i gestionant temes legals i jurídics per tal d’incorporar les places d’aparcament de zona blanca. 

                          Recull d'imatges de la eliminació de les zones blaves

No hay comentarios:

Publicar un comentario